CETIN България стана част от -  акция за събиране на

...
CETIN България стана част от -  акция за събиране на
Коментари Харесай

CETIN България стана част от инициативата #beatEwaste

CETIN България стана част от -  акция за събиране на непотребни електрически или електронни уреди, която се осъществя до 15 октомври 2020 година Инициативата е опция за чиновниците на компанията да се освободят от остарели и неработещи, дребни и по-големи електроуреди, като ги предадат за преработване в специфични кошове, комфортно сложени в офиса, и по този метод персонално да допринесат за околната среда. 
“Отговорното преработване на електронни боклуци е от изключителна значимост и се надяваме, че с включването ни в тази акция ще подпомогнем за намаляването  на вредата в околната среда и ще повишим осведомеността във връзка с преработване на този вид боклуци “, сподели Елина Андреева, HR Business Partner на CETIN България.
 CETIN България зарадва 58 деца в неравностойно състояние като се включи в акцията „ Готови за първия период “ CETIN България зарадва 58 деца в неравностойно състояние като се включи в акцията „ Готови за първия период “
Служителите на CETIN България се включиха за първа година в акцията „ Готови за първия период “ и по този начин зарадваха деца в нера...
Правилното изхвърляне на ненужни преносими компютри, телефони, кабели, домашен електроуреди и прочие е значима стъпка за понижаване нездравословното влияние върху заобикалящата ни среда, която минава през персоналния образец и обществена ангажираност на чиновниците на CETIN България.
Събраните електронни боклуци ще бъдат извозени от профилираната компания, а средствата от върнатата и рециклирана техника ще бъдат дарени за благотворителна екологична идея. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР